Outlet
€2.58 incl. BTW €2.13 zonder BTW
Verkoopprijs €6.76
-62

Malfini 120C - T-shirt Dames - Mandarijn


Maat
Aantal
-
+
0.00
(Op voorraad: 1)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

Malfini 120C

Dit City T-shirt voor vrouwen van Malfini is praktisch, comfortabel om te dragen en aan te passen aan bijna alle situaties. Het kan worden gedragen met een spijkerbroek, maar ook met een pak of kokerrok, ideaal om te pronken met een nette en stijlvolle uitstraling, zonder dat je je blauw betaalt.
De losse pasvorm en de dunne halslijn maken het echt delicaat en zeer elegant voor een vrouwelijke en moderne stijl. De brede onderboord geeft een originele touch aan de stijl.
Comfort staat bij dit stuk voorop. Je kunt het met je ogen dicht kopen. Het is gemaakt van een ultrazachte, hoogwaardige stof. Het materiaal is ook sterk en bestendig en gaat langer mee dan hooguit een zomer. Bij de schouders zijn de naden versterkt.
Met een gewicht van 150 g/m² is dit Malfini dames-t-shirt niet te dik, wat perfect is voor de zonnige dagen. Het heeft korte mouwen en een kraag van hetzelfde materiaal. Het is ook een echte cocooning outfit die perfect is 's weekends thuis op de bank te hangen.
Er zijn verschillende maten en verschillende kleuren beschikbaar, zodat je gemakkelijk het model kunt vinden dat het beste bij jou past.
- losse pasvorm met zijnaden
- brede onderzoom van dezelfde stof
- dunne halslijn getrimd uit dezelfde stof
- versterkte schoudernaden
- korte mouwen
- siliconen afwerking
- je kunt de kleuren eindigend op 42 vinden onder het productnummer X20 in de sectie "Uitverkoop"
- gewicht: 150 g/m²

Gewicht
150g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €69.00 bij dit warenhuis!
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over Malfini 120C