Groothandel Tote bag Tassen

Bekijk Resultaten
76 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Tote bag Tassen

bij Wordans Belgique

Welkom bij Wordans, een groothandel die levert in België, maar ook internationaal. De tote bags die wij verkopen, zijn ideaal voor eigen gebruik of voor het doorverkopen ervan. Deze trendy tassen kunnen niet ontbreken in uw collectie. Ze zijn ideaal voor boodschappen, omdat u deze makkelijk kan opvouwen en tevoorschijn kan halen wanneer u het nodig heeft. Tote bags zijn ook nog eens goedkoop, veelzijdig en beschikbaar in vele kleuren en maten! Lees verder over de tote bags van Wordans in dit artikel.

Wat is een tote bag ?

Een tote bag kan verschillen van grootte, maar ze zijn meestal redelijk groot met evenwijdige handvatten aan de zijkant van de tas. Na dat plastic zakken steeds meer werden teruggedrongen in België, worden tote bags steeds populairder als herbruikbare boodschappentassen. Tote bags komen in verschillende materialen, maar zijn meestal gemaakt van een stevige stof. Deze tassen hebben vaak geen rits of andere sluiting. Tote bags zijn erg geliefd, omdat ze bij elke outfit passen, goedkoop zijn, universeel en ook nog eens handig. Wanneer u bent uitgekeken op een tote bag, kunt u makkelijker weer een nieuwe in een ander printje aanschaffen, omdat ze zo goedkoop zijn. Bovendien is het ook onwijs handig wanneer u last minute boodschappen doet en een tote bag gemakkelijk in uw tas opgeborgen zat. Het hergebruiken van zulke tassen is ook erg mileuvriendelijk.

Onze verschillende soorten tassen

Bij Wordans in België kunt u een verscheidenheid aan kleuren, materialen, merken en prijzen vinden. Aangezien tote bags verschillende doeleinden kunnen hebben, is het belangrijk dat u een tote bag vindt die bij u past. Zo hebben wij bijvoorbeeld tote bags die ideaal zijn voor het doen van boodschappen, tassen die u ergens kan laten bedrukken, stevige tote bags voor school, strandtassen of gewoon als accessoire !

Zoals hierboven vermeld, heeft Wordans verschillende stoffen beschikbaar. We hebben katoen, jute, polyester, organisch katoen en nylon. Katoenen draagtassen zijn de meest voorkomende. Dit komt omdat deze tassen zeer goed te bedrukken zijn. U kunt ze dus gebruiken voor promo doeleinden, het ontwerpen van bijpassende tassen voor uw vrienden of u kunt ze zelf laten ontwerpen voor uw bedrijf !

Wordans heeft meerdere kleuren tote bags. Bent u opzoek naar een roze, rode, blauwe, groene of een witte totebag? Geen probleem. Aan de linkerkant van de pagina kunt u filteren op uw gewenste kleur. U kunt ook uw favoriete product selecteren en daarna een andere kleur kiezen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een tote bag met een leren look, van vilt of jute. De Westford Mill tassen staan vooral bekend om de tote bags van jute. Tevens heeft Wordans ook andere merken op voorraad, zoals: Kimood, Malfini, Neutral, Quadra, Sol´s en Roly.

De voordelen van aankopen bij Wordans

Eén van de grootste voordelen van Wordans zijn de lage prijzen. Bij Wordans krijgt u namelijk flinke kortingen. Onder een product kunt u het prijs verschil zien ten opzichte van retailers. Daarnaast doen we bij Wordans ook aan volume kortingen. De prijzen worden namelijk steeds lager bij grotere getalen. Als u een tote bag in bulk koopt, kunt u soms wel genieten van 70% korting !

Bovendien kunt u ook filteren op hoge voorraad. Niks is zo vervelend als u van plan bent om tote bags in bulk aan te schaffen en ze er dan niet meer zijn. Door deze filteroptie toe te voegen, wordt u niet teleurgesteld wanneer de juiste hoeveelheid er niet meer tussen zit. Als u zeker wilt weten hoeveel producten er nog zijn, kunt u een kijkje nemen bij productinformatie. Hier vindt u een tabel die aangeeft hoeveel producten er nog beschikbaar zijn.