Groothandel T-shirts

Bekijk Resultaten
982 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel T-shirts

bij Wordans Belgique

Welkom op deze webpagina over de verschillende soorten t-shirts die bij Wordans verkrijgbaar zijn. Wij zijn Wordans, de groothandel in België voor uw kleding. In dit artikel kunt u meer lezen over de comfortabele en kwalitatieve t-shirts van Wordans. Onder andere leest u hier meer over de verschillende kleuren, de merken, de stijlen en de materialen. Bij Wordans kunt u altijd genieten van hoge kortingen en krijgt u zelfs nog meer korting wanneer u producten in grote aantallen koopt.

T-shirts voor elke gelegenheid

Wij hebben een geschikt t-shirt voor elke gelegenheid. Wordans heeft meer dan 10 verschillende stijlen t-shirts. Comfortabele sport t-shirts, lange of korte mouwen, crop tops, polo's, v-hals t-shirts en overhemden. U kunt eindeloos verschillende stijlen t-shirts combineren. Ook is het mogelijk om uit meerdere materialen te kiezen. Dit maakt het nog makkelijker om een t-shirt te matchen bij een gelegenheid of het weer. Denk aan (biologisch) katoen, polyester, katoenpoly, gerycled materiaal en nylon.

Katoen is ideaal voor de zomermaanden, omdat dit materiaal erg ademend is. Polyester heeft ook zijn voordelen. Dit materiaal is elastisch en houdt lang zijn kleur en maat vast. Ook nylon heeft zijn voordelen. Dit stofje is erg goedkoop, kleurvast, en het is erg sterk. Sommige producten hebben een combinatie van twee of meer materialen. Ontdek de verschillende materialen bij productinformatie of filter op materiaal aan de linkerkant van uw scherm.

Ontwerp uw eigen t-shirt

Wat dacht u van een gepersonaliseerd t-shirt? Bij Wordans kunt u een t-shirt omtoveren tot uw eigen ontwerp. Op sommige productfoto's ziet u links van de foto "personaliseer" staan. Via deze weg kunt u eenvoudig uw eigen t-shirt ontwerpen. Het programma werkt eenvoudig en u kunt kiezen tussen digitaal printen en zeefdrukken. Upload uw afbeelding, tekst, naam of logo en uw Wordans t-shirt wordt met uw eigen ontwerp bij u thuis afgeleverd. U kunt een gepersonaliseerd t-shirt gebruiken voor uzelf, een bachelor party, voetbalteam of als cadeau. Daarnaast is het ook mogelijk om Wordans t-shirts te verkopen in uw eigen winkel. Sommige t-shirts hebben namelijk verwijderbare labels of helemaal geen labels. Geniet bij Wordans van de lage prijzen, zodat u kunt rekenen op uiteindelijk meer winst voor uw bedrijf.

De geschiedenis van een t-shirt

Een "t-shirt" dankt zijn naam aan zijn vorm. Wanneer men een t-shirt neerlegt, kan men zien dat het de vorm van een "T" heeft. Een t-shirt is ontstaan uit onderkleding die in de 19e eeuw werd gebruikt. Mijnwerkers en stuwadoors droegen dit kledingstuk vaak, aan het eind van de 19e eeuw. Vanaf 1913 werd dit kledingstuk vaak gebruikt als onderkleding. Eerst bij de Amerikaanse marine en daarna voor arbeiders in andere industrieën. In 1920 verscheen het woord in het Merriam-Webster woordenboek. Vanaf 1950 werden T-shirts steeds meer gedragen als vrijetijdskleding en vanaf 1950 begonnen T-shirts erg populair te worden als modieuze bovenkleding. Toen ze vanaf de jaren 1960 bedrukt werden, ontbreekt een t-shirt niet meer in het alledaagse straatbeeld.

Waarom Wordans?

Bij Wordans kunt u rekenen op lage prijzen en snelle verzending. Of u nou een t-shirt aanschaft voor uzelf of voor uw bedrijf, wij helpen u graag. Wij hebben een groot aanbod van verschillende kleuren, stijlen, merken en maten. Hierdoor kunt u iets vinden wat goed bij u past, maar ook bij een eventueel ontwerp. Aan de linkerkant van het scherm kunt u op veel details filteren. Als u voor Wordans kiest, bent u verzekerd van goedkope, mooie, en kwalitatief goede producten! Heeft u nog ergens vragen over? Wij hebben een uitgebreide FAQ op de website en de beschikbare aantallen staan bij productinformatie. Is uw vraag niet beantworod? Neem gerust contact met ons op.