Outlet
€5.42 incl. BTW €4.48 zonder BTW
Verkoopprijs €13.52
-60

Malfini Premium 150C - T-shirt Action Heren


Kleur
Maat
Aantal
-
+
0.00
(Op voorraad: 1)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

Malfini Premium 150C

Dit Malinfi Premium Action T-Shirt voor mannen is een hoogwaardig product dat zijn plaats in de top van het merk verdient. Het heeft een eenvoudig en effectief ontwerp, evenals andere geweldige eigenschappen.

Het is ontworpen in een rekbaar materiaal, wat je een grote bewegingsvrijheid geeft zonder het risico te lopen het te scheuren op plaatsen die vaak uitgerekt zijn. Het heeft een slanke pasvorm met zijnaden die elke liefhebber van dit soort stedelijke stijl zullen aanspreken. De smalle 1:1 ribnek is gemaakt van 5% elastaan. Deze samenstelling is zeer nuttig voor het versterken van dit gebied dat vaak te maken heeft met wrijving en strakheid. De binnenzoom van de halslijn is gecontrasteerd en de schoudernaden zijn versterkt. Er zijn ook op bepaalde plaatsen decoratieve stiksels aangebracht voor een aangenamer visueel effect.

Je kunt het dragen met verschillende soorten casual broeken, zoals bijvoorbeeld een spijkerbroek. Het gewicht van 180 g/m² bewijst zijn extreme lichtheid, wat betekent dat het je koel houdt zelfs tijdens de warmste uren van de dag. Hij kan in de wasmachine worden gewassen of met de hand worden gewassen.

- rekbare stof

- getailleerd gesneden met zijnaden

- smalle 1:1 ribgebreide halslijnzoom met 5% elastaan

- binnenzoom halslijn in contrasterende kleur

- versterkte schoudernaden

- decoratieve stiksels

Gewicht
180g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €69.00 bij dit warenhuis!
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over Malfini Premium 150C