Outlet
€4.42 incl. BTW €3.65 zonder BTW
Verkoopprijs €10.79
-60

Malfini 141C - T-shirt Glance Dames


Maat
Aantal
-
+
0.00
(Op voorraad: 1)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

Malfini 141C

Het Malfini Glance T-shirt voor vrouwen is een essentieel modeartikel. Basic en tijdloos, het is gewoonweg perfect als je droomt van comfort en eenvoud. Er zijn verschillende maten en kleuren beschikbaar.
Het is licht van gewicht en heeft korte, getailleerde mouwen. Met een vintage spijkerbroek en een paar derby schoenen is het de ideale combinatie om je look te versterken tijdens diverse uitstapjes met familie, vrienden of collega's bij mooi weer. Het wordt echter niet alleen gedragen met casual outfits - met een getailleerde broek of kokerrok wordt het een must voor een working girl look. Draag hem tijdens het koude seizoen met warme en trendy kleding om jezelf een nette look te geven: een blazer, een stijlvol jasje of een leren jasje voor een volledige glamrockstijl. Alles kan!
Naast zijn esthetische uitstraling is dit Glance Malfini T-shirt zeer comfortabel om te dragen. Het is gemaakt van een zeer goede kwaliteit stof die rekbaar en ademend is. Het heeft een slanke pasvorm, een snit die zich perfect aanpast aan de vorm van het lichaam. Voor meer comfort en weerstand is de neklijn voorzien van een zoom aan de binnenkant en zijn de schoudernaden versterkt.

- rekbare stof
- getailleerd met zijnaden
- smalle halslijn zoom van schelpstof
- binnenzoom nek met dezelfde stof
- versterkte schoudernaden
- kort passende mouwen
- gewicht: 180 g/m²

Gewicht
180g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €69.00 bij dit warenhuis!
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over Malfini 141C