Facebook Pixel
Outlet
€7.00 incl. BTW €5.79 zonder BTW
Verkoopprijs €16.77
-58

Malfini 221C - Polo Shirt Piqué LS Heren


Kleur
Maat
Aantal
-
+
0.00
(Op voorraad: 1)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

Malfini 221C

Ga voor een elegante look met dit mannenpoloshirt Piqué LS van Malfini. Het onderscheidt zich van de klassieke modellen en is voorzien van lange mouwen die een echte designer touch geven, waardoor een stijl ontstaat die zowel eenvoudig als modern is.
We houden van de decoratieve golven op de halslijn. De 3-knoops sluiting maakt het gemakkelijk aan en uit te trekken. Ontworpen in een kwaliteitsvolle stof, is het zeer comfortabel om te dragen en zorgt het voor een uitzonderlijke duurzaamheid. De binnenzoom van de halslijn is ontworpen in hetzelfde materiaal om een beter comfort te bieden. Versterkte schoudernaden zorgen voor extra stevigheid.
In combinatie met een korte broek in het weekend of een spijkerbroek en tennisschoenen tijdens stadswandelingen zal dit basisartikel in de garderobe van elke man zich ontpoppen tot een sportieve aanwinst voor een ultra-trendy look. Het is verkrijgbaar in alle maten. Wat de kleuren betreft, kun je genieten van een ruime keuze: wit, zwart, rood, blauw, groen, grijs en een paar tinten blauw. Aarzel niet om verschillende modellen te combineren in je stijl.

- gesneden met zijnaden
- 1:1 ribgebreide kraag met dubbele reliëfstreep
- knoopsluiting met 3 knopen in de kleur van de stof
- binnenzoom halslijn
- versterkte schoudernaden
- lange mouwen
- gewicht: 200 g/m²

Gewicht
200g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €69.00 bij dit warenhuis!
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over Malfini 221C