Outlet
€4.65 incl. BTW €3.84 zonder BTW
Verkoopprijs €10.92
-57

Malfini 203C - Polo Shirt Piqué Heren


Maat
Aantal
-
+
0.00
(Op voorraad: 1)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

Malfini 203C

65 % cotton, 35 % polyester (compositie kan verschillen per kleur)

Dit Piqué Polo shirt voor mannen van Malfini is gemaakt voor diegenen die graag de "klassieke" en "casual" stijl combineren. Met zijn afwerking en hoge kwaliteit is dit poloshirt natuurlijk een van de meest gewilde kledingstukken in de wereld van de mannenmode.

Het heeft een snit met zijnaden, en een kraag en mouwen in 1:1 ribbel met decoratieve golvingen. De knoopsluiting heeft 3 knopen en de halslijn is gemaakt van hetzelfde materiaal als het poloshirt. De schoudernaden zijn versterkt. Dit is een product in combinatie met de labels Malfini en Adler. Het kan gemakkelijk worden gecombineerd met bijvoorbeeld een spijkerbroek en lage sportschoenen.

Met een gewicht van 200 g/m² zorgt dit poloshirt voor een goed ademend vermogen tijdens de warmste uren van de dag. Om de stof zo goed mogelijk te onderhouden, kun je deze in de wasmachine wassen of met de hand wassen om de zachtheid van de stof zo veel mogelijk te behouden. De robuustheid is een van de beste voordelen van dit model, je loopt niet het risico dat het al na enkele wasbeurten verslechtert.

- gesneden met zijnaden

- 1:1 geribbelde kraag en mouwen met decoratieve golven

- 3-knoppensleuf

- binnenzoom nek in hetzelfde materiaal

- versterkte schoudernaden

- gecombineerde producten met "MALFINI/ADLER"-etiketten

Gewicht
200g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €69.00 bij dit warenhuis!
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over Malfini 203C