Facebook Pixel
Outlet
€4.60 incl. BTW €3.80 zonder BTW
Verkoopprijs €9.88
-53

Malfini 202C - Polo Shirt Single J. Heren


Kleur
Maat
Aantal
-
+
0.00
(Op voorraad: 1)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

Malfini 202C

De herenpolo Single J. van het merk Malfini is een toonbeeld van kwaliteit en een referentie voor dit soort kleding. Het is ontworpen met volledige inachtneming van alle normen en regels die in de kledingindustrie van kracht zijn.
Dit poloshirt heeft een snit met zijnaden en een 1:1 geribbelde kraag. Een esthetische keuze die de liefhebbers van het genre onmiddellijk zal aanspreken. De knoopsluiting heeft 2 knopen en de nekband van de kraag is gemaakt van hetzelfde materiaal als het hele poloshirt. De schoudernaden zijn versterkt om de robuustheid te garanderen en de levensduur van het shirt te verlengen. De siliconen afwerking geeft een mooie afwerking aan dit model. Afhankelijk van je stijl en de uitstraling die je wilt aannemen, kun je het bijvoorbeeld combineren met een spijkerbroek en bijpassende sneakers. Het gewicht van 180 g/m² is hoog genoeg voor een goede ventilatie op warme zomerdagen.
Dit artikel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, omdat het merk aan alle smaken wil voldoen. Het is gemakkelijk te onderhouden, je kunt het wassen in de wasmachine of met de hand, en het zal niet gemakkelijk vervagen.
- gesneden met zijnaden
- geribbelde kraag 1:1
- 2-knops knoopsluiting
- binnenzoom nek in hetzelfde materiaal
- versterkte schoudernaden
- siliconen afwerking

Gewicht
180g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €69.00 bij dit warenhuis!
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over Malfini 202C