Facebook Pixel
Outlet
€2.48 incl. BTW €2.05 zonder BTW
Verkoopprijs €5.33
-55

Malfini 129C - T-shirt Basic Heren


Maat
Aantal
-
+
0.00
(Op voorraad: 1)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

Malfini 129C

Dit Basic T-shirt voor mannen van Malfini is een basis stijl, zoals de naam al doet vermoeden, maar het heeft alles om te behagen. Met zijn buisvormige pasvorm spreekt hij meteen aan op fans van deze stijl.

Dit artikel is van zeer hoge kwaliteit, het is zorgvuldig afgewerkt met siliconen en ontworpen in overeenstemming met alle normen van de textielproductie. De 1:1 geribbelde kraag is smal en gemaakt van 5% elastaan. Deze samenstelling is ideaal om de structuur van het t-shirt te versterken en de stevigheid ervan te garanderen, aangezien het een gedeelte is dat veel gemanipuleerd wordt. Hij heeft ook een schouder-tot-schouder verstevigingsband. Er zij op gewezen dat het een product is dat uit een combinatie van twee groepen bestaat en daarom twee etiketten heeft (Malfini en Adler).

Het gewicht van het t-shirt is 160 g/m², cijfers die de lichtheid van de stof bewijzen. Je kunt het zonder problemen dragen tijdens warme periodes. Om het te onderhouden kun je het in de machine of met de hand wassen. Het shirt zal niet gemakkelijk scheuren en zal niet vlekken in de eerste wasbeurten.

- buisvormige pasvorm

- smalle geribbelde kraag 1:1 met 5% elastaan

- schouder-tot-schouder verstevigingsstrip

- siliconen afwerking

- gecombineerde producten met MALFINI/ADLER-etiketten

100% katoen

Gewicht
160g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €69.00 bij dit warenhuis!
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over Malfini 129C