Facebook Pixel
Outlet
€7.46 incl. BTW €6.17 zonder BTW
Verkoopprijs €17.55
-60

RIMECK 518C - Fleece Vest Next Uniseks


Maat
Aantal
-
+
0.00
(Op voorraad: 5)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

RIMECK 518C

Dit uniseks Next fleecevest van Rimeck is een modeartikel op zich. Wie een beetje pit wil toevoegen aan zijn look voor de winter of voor de kille dagen, zal dit item gemakkelijk adopteren.
Het is gemaakt van isolerende stof die je effectief zal beschermen tegen de kou. De binnenzoom van de nek is gemaakt van hetzelfde materiaal als het hele vest. De rits strekt zich uit over de volledige lengte van het vest. De zakken zijn voorzien van biezen en ritssluitingen om de veiligheid van de voorwerpen die er worden geplaatst te garanderen. Het heeft ook een onderrand met een trekkoordje. De anti-pilling afwerking aan de buitenkant is een aspect dat we in dit type kledingstuk bijzonder op prijs stellen. Zonder deze eigenschap is het fleece namelijk geneigd om kleine pillen te creëren die het draagcomfort, maar ook het esthetische uiterlijk van het vest sterk verminderen.
Met zijn gewicht van 280 g/m² heeft dit vest de juiste dikte om je te beschermen tegen tocht in de bergen. Het is aan te raden om het met de hand te wassen of op een lage temperatuur als het in de wasmachine wordt gewassen.
- isolerende stof
- binnenzoom nek gemaakt van dezelfde stof
- rits over volledige lengte van vest
- zakken met rits
- onderzoom verstelbaar door elastisch koord
- anti-pilling afwerking aan de buitenzijde

Gewicht
280g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €69.00 bij dit warenhuis!
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over RIMECK 518C