Facebook Pixel
Outlet
€7.79 incl. BTW €6.44 zonder BTW
Verkoopprijs €20.41
-62

RIMECK 501C - Fleece Jack Heren


Kleur
Maat
Aantal
-
+
0.00
(Op voorraad: 1)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

RIMECK 501C

Rimeck's fleecejack voor mannen is perfect voor wie op zoek is naar een comfortabel en praktisch kledingstuk. Met een hoog gewicht is het bijzonder dik en houdt het je warm tijdens het koele seizoen.
Het comfort wordt verzekerd door de kwaliteit van het ontwerpmateriaal. Het is gemaakt van een isolerende stof, die zeer aangenaam is om te dragen. De lange mouwen zijn voorzien van een elastische band voor een perfecte pasvorm.
De kraag is voorzien van een nekband voor meer comfort. Ultra praktisch, het is uitgerust met een stevige plastic rits en twee grote zakken met voorgevormde ritsen die het mogelijk maken om wat persoonlijke spullen op te bergen (mobiele telefoon, portemonnee, sleutels...). Het heeft een anti-pilling afwerking aan de buitenkant. Het onderhoudsgemak is ook een groot voordeel.
Dit Rimeck heren fleecejack is zeer gemakkelijk te combineren. Het kan worden gedragen met een tanktop of een comfortabel t-shirt en een jeans of broek naar keuze.
Kies zonder meer je maat en kies het model dat het beste bij je stijl past. Er zijn ook verschillende kleuren beschikbaar: zwart, groen, grijs, rood, blauw...

- isolerende stof
- binnenzoom nek in hetzelfde materiaal
- plastic rits over de gehele lengte
- zakken met gegoten rits
- onderste rand met trekkoord
- mouwen met elastiek
- anti-pilling afwerking aan de buitenkant
- gewicht: 280 g/m²

Gewicht
280g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €69.00 bij dit warenhuis!
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over RIMECK 501C